Value added logistics

Een betere ervaring voor u én de eindgebruikers: uw klanten.

Het is niet ondenkbaar dat u zich in een snel ontwikkelende en competitieve branche vooral wil focussen op uw corebusiness. Het klant-specifiek maken van producten in een magazijn past daar niet bij. Bij ons geeft u dit proces uit handen, maar houdt u wel altijd de controle.

Met onze value added services voegen we waarde toe aan uw logistieke operatie en producten. Dat betekent een betere ervaring voor u én de eindgebruikers: uw klanten.

Onze VAL activiteiten

Er zijn talloze services waarmee we meerwaarde kunnen bieden aan uw logistieke processen. Denk daarbij aan:

  • Assemblage;
  • Co-packing;
  • Herstelwerkzaamheden;
  • Inkoopondersteuning;
  • Kwaliteitscontroles;
  • Reshoring;

Bovenstaand overzicht geeft diverse voorbeelden van onze value added services, maar is verre van compleet. Heeft u een specifieke behoefte die niet in het lijstje staat? Deel dit dan gerust, want er is een grote kans dat we u ook daar meerwaarde bij kunnen bieden!

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken hoe we onze value added logistics activiteiten bij u kunnen toepassen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!