Value Added Services

Logistiek een arbeidsintensief proces? Bespaar tijd én geld met een VAS-partner die jou volledig ontzorgt

Jouw bedrijf groeit. Maar het in eigen beheer klant-specifiek maken van je orders wordt een steeds kostbaarder proces. Bovendien vliegen jouw personeelskosten omhoog tijdens (seizoens-)pieken, terwijl je medewerkers in rustige periodes juist om werk verlegen zitten. Hoe zorg je dan voor continuïteit in je logistieke proces?   

Focus op je corebusiness, besteed de rest uit

In een snel ontwikkelende en competitieve branche is het noodzakelijk om concurrerend te blijven. Tegelijkertijd wil je aan de veeleisende wensen van klanten blijven voldoen. Dit brengt de nodige kosten en operationele uitdagingen met zich mee. Het gevaar dat jouw logistieke processen stil komen te liggen of vastlopen, ligt op de loer. En dat is iets wat je koste wat kost wil voorkomen.  

Door jouw value added services uit te besteden, werk je niet harder, maar slimmer. Dynamic Logistics neemt graag het werk uit handen, zo helpen we jou aan een beter logistiek proces.  

Volledige ontzorging

Met onze value added services voegen we waarde toe aan jouw logistieke operatie en producten. Oftewel: jij houdt je bezig met de groei van jouw bedrijf, wij regelen de rest. Met als resultaat: een betere ervaring voor jou én voor jouw klanten.

Bovendien bespaar je tijd en geld. Je hebt geen eigen logistieke afdeling nodig en pieken worden opgevangen, doordat wij flexibel zijn en snel kunnen op- en afschalen.

Wij nemen de regie, jij houdt de controle

Werkzaamheden uitbesteden kan best spannend zijn. Je moet er immers maar op vertrouwen dat jouw logistieke partner de juiste kwaliteit en betrouwbaarheid biedt. Daar hoef je je bij ons geen zorgen om te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van logistieke processen, weten wij waar we over praten.

Bij ons geef je het proces uit handen, maar blijf jij altijd in controle. Via ons klantportaal heb jij 24/7 realtime inzicht in de werkzaamheden, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. En dat is Precies precies wat je mag verwachten van een goede VAS-partner!

VAS uitbesteden: dit levert het jou op

Value Added Services uitbesteden levert jou de volgende voordelen op:

  • Een doorlopend logistiek proces: ook piekmomenten vangen wij eenvoudig op
  • Leverbetrouwbaarheid: wij doen wat we beloven
  • 24/7 realtime inzicht: via ons klantportaal blijf jij in controle
  • 25+ jaar ervaring met logistieke processen: wij weten waar we over praten

Jouw strategische partner 

Wij helpen je graag verder! 

Arthur van Benthem
Directeur 

E-mail Arthur

Eerko Fissering

Commercieel manager 

E-mail Eerko

Onze werkwijze

Met onze full-service dienstverlening en ruime ervaring op het gebied van Value Added Services, helpen wij bedrijven groeien.

Dagelijks werken wij met zo’n 120 eigen medewerkers aan de meest uiteenlopende orders. Wij maken producten verkoop-klaar en regelen het transport van én naar de afnemer. Door onze krachten te bundelen, kan er op vrijwel elke vraag flexibel worden gereageerd. Dát maakt ons juist zo sterk.

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!