ASSEMBLAGE LOGISTIEK UITBESTEDEN?

Voorkom onnodige voorraad en bespaar op kosten dankzij onze assemblage werkzaamheden.

Indien u producten verkoopt die uw klanten zelf op maat kunnen maken (bijvoorbeeld met een configurator in de webshop), dan scheelt het ontzettend veel opslagkosten als u aparte onderdelen opslaat en het eindproduct vervolgens laat assembleren. Want anders zou u van elk eindproduct een x aantal op voorraad moeten hebben. Terwijl u met assemblage alleen dát product ontwikkelt wat er wordt gevraagd.

Hoe werkt het?

Indien u de assemblage en productie bij ons wil uitbesteden, gaan we eerst een FAS plan (= Final Assembly Scheduling) opstellen. Daarbij kijken we welke onderdelen er precies zijn, hoe uw eindproduct in elkaar gezet moet worden en welke mogelijkheden er zijn.

We richten een aparte ruimte in voor de assemblage en indien nodig zetten we een assemblagelijn op. Vervolgens trainen we onze ervaren monteurs, zodat ze uw eindproducten snel en efficiënt in elkaar kunnen zetten.

Uiteraard kijken we ook samen naar de verpakking waarin het samengestelde artikel bij uw klant moeten komen. Als co-packer regelen we natuurlijk niet alleen het verpakkingsmateriaal, maar verpakken we uw producten ook netjes. Tot slot is het tijd om het eindproduct bij uw klant te krijgen.

Waarom assemblage logistiek bij Dynamics Logistics?

  • Altijd een scherp tarief.
  • Ervaring met producten uit diverse branches.
  • Ons warehouse voldoet aan de strengste veiligheidsregels.
  • We ondersteunen bij inkoop, warehousing, assemblage én orderverwerking.
  • Productie is conform Europese wetgeving, dus internationale leveringen ook mogelijk.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we u kunnen helpen op het gebied van assemblage logistiek?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!