“ HET KOMT VOOR ELKAAR! ”

Wij zijn Dynamic Logistics, sinds 2003 dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Met onze full-service dienstverlening en ruime ervaring op het gebied van Value Added Logistics, Co-packing, Assembly, Warehousing en Retour Logistiek, helpen wij bedrijven groeien.

Krachten bundelen
Dagelijks werken wij met zo’n 120 eigen medewerkers aan de meest uiteenlopende orders. Wij maken producten verkoop klaar en regelen het transport van én naar de afnemer. Door onze krachten te bundelen kan er op vrijwel elke vraag flexibel worden gereageerd. Dát maakt ons juist zo sterk.

Samenwerkingsverbanden
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen een kans. Daarom werken wij samen met SW- en hieraan gerelateerde bedrijven. Onze SW-partners leveren volop extra productiecapaciteit door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit in combinatie met onze expertise op het gebied van verpakken, logistiek en machines maakt ons wie we zijn: Dynamic Logistics. Een Full service dienstverlener met een hart.

Meer dan 22.000 palletplaatsen
Wij zijn gevestigd in dé logistieke hotspot van Gelderland: ’s Heerenberg. Met ruim 4000 m2 aan productieruimte én meer dan 22.000 palletplaatsen hebben we veel capaciteit om Nederland en omliggende landen te bedienen. Met ons moderne WMS systeem van Microsoft Dynamic kunnen wij real-time onze klanten van informatie voorzien m.b.t. hun voorraden.

Waarom u voor Dynamic Logistics kiest

  • Hoge en continue kwaliteit van werken;
  • Veel capaciteit om flexibel in te zetten;
  • Zeer hoge leverbetrouwbaarheid;
  • Ruime knowhow op het gebied van verpakken en logistiek;
  • Scherpe tarieven dankzij kosten efficiënt model;
  • Maximale controle door een modern WMS-systeem.

 

Contact opnemen