Een haarfijne samenwerking

09 Apr 2022

Al sinds 1922 maakt Keune haarproducten voor professionals. En als je al meer dan honderd jaar in de branche zit, dan mag je jezelf best een specialist noemen. Het is dus niet voor niets dat zij voor hun value added logistics willen samenwerken met een partner die óók staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Keune vond deze partner in Dynamic Logistics, en wij zijn maar wat trots op onze samenwerking. Lees maar mee.

Sinds oktober 2021 werken wij samen met deze klant. Een intensieve samenwerking, waarbij er per jaar zo’n één miljoen kits met haarproducten ons magazijn verlaten. Serieuze aantallen dus, wat betekent dat het logistieke proces goed geregeld moet zijn.

Co-packing voor Keune

Maar laat dat maar aan ons over: als co-packer hijsen wij de producten in een nieuw jasje. Wij zorgen er dus voor dat hun artikelen van Keune in een mooie verpakking komen, we plaatsen ze netjes in een doos én voorzien ze van het juiste label. Want alleen zó belanden de producten in de beste kwaliteit bij de eindgebruiker.

De juiste verplichtingen

Maar dat niet alleen. Ook zorgen wij ervoor dat de verpakkingen over de juiste verplichtingen beschikken en dat deze op speciale pallets worden verpakt. Zo weten zij zeker dat haar producten conform Europese wetgeving in binnen- en buitenland verzonden kunnen worden.

Wekelijks overleg

Voor een optimale samenwerking is het belangrijk dat de lijnen kort zijn. Dus vindt er iedere maandagmiddag een Teams-vergadering plaats met de klant. Verandert er iets aan de aantallen? Is er een speciale levering nodig? Of moeten de artikelen op speciale wijze worden verpakt? Tijdens ons wekelijks overleg wordt er direct geschakeld. Alleen zó garanderen wij een haarfijne samenwerking!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht