Etikettering een tijdrovende klus? Niet bij Dynamic Logistics!

22 May 2023

Het etiketteren van producten is één van de co-packing activiteiten die we bij Dynamic Logistics verzorgen. Het is méér dan alleen een sticker plakken op een product. Vaak bevat een etiket belangrijke informatie, een houdbaarheidsdatum of bar- of actiecode. Etikettering is daarom een belangrijke stap in het verpakkingsproces.

Bij Dynamic Logistics zijn we sterk in het betere etiketteerwerk. Dit doen we handmatig én machinaal. Dat laatste is nieuw, want ons magazijn is onlangs uitgebreid met een aantal etiketteermachines.

Stabiele kwaliteit

En dat levert de nodige voordelen op. Zo zorgen onze etiketteermachines voor een constante kwaliteit bij producten die lastiger met de hand te etiketteren zijn, zoals een flesje of een ronde pot. Een etiket rondom een product plaatsen is immers foutgevoelig: de kans op bubbeltjes of andere oneffenheden is groot. Met een machine gebeurt het etiketteren niet alleen snel, maar ook secuur en altijd volgens dezelfde kwaliteit.

Efficiënter werken

Onze etiketteermachines zijn de hele dag actief, waardoor wij sneller en efficiënter kunnen werken. Dit biedt vooral uitkomst bij grotere oplages. Heb jij een grote order die voorzien moet worden van de juiste etiketten? Vraag gerust naar onze scherpe tarieven!

Handwerk is én blijft belangrijk

Met onze nieuwe etiketteermachines kunnen we dus sneller en efficiënter werken en een constante kwaliteit waarborgen. Natuurlijk blijven we ook handmatig etiketteren, want sommige producten vragen immers om menselijk vakmanschap. Maar door zowel handmatig als machinaal etiketteren aan te bieden, kunnen wij hierin altijd de juiste keuze maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht