Grote aantallen? Kom maar op!

26 Oct 2023

Inpakken, labelen, sorteren, orderverwerking, magazijnopslag of het verzorgen van het transport, als logistiek dienstverlener krijgen we bij Dynamic Logistics energie van het compleet ontzorgen van onze klanten. En dat doen we voor heel uiteenlopende bedrijven. In deze periode van het jaar zijn het voornamelijk de kerst- en eindejaarsgeschenken waar we ons mee bezighouden. Zo ook de kerstpakketten van WWG.

Fijne samenwerking

Voor deze opdrachtgever mogen we maar liefst 100.000 kerstpakketten verzorgen. We houden ons bezig met het orderpicken, inpakken en de distributie van de pakketten. Niet alleen wij worden hier heel blij van, ook WWG waardeert de samenwerking: “We zijn heel blij met het werk dat Dynamic Logistics levert. Het is fijn dat ze alles omtrent het logistieke proces uit handen nemen. Ze hebben verstand van zaken, waardoor wij met een gerust hart ons kunnen focussen op de andere stappen in het hele proces.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Eerko Fissering door te mailen naar eerko@dynamiclogistics.nl of te bellen op 06-22662879.

Terug naar overzicht