Jouw vraag is onze zorg

15 Sep 2022

Doe je zaken met Dynamic Logistics, dan krijg je te maken met onze salesmanager Eerko Fissering. Zijn motto? Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Maar het is niet alleen zíjn motto, het is een uitspraak die de werkwijze van Dynamic Logistics in één zin samenvat. Wij zijn namelijk méér dan een logistiek dienstverlener. Wij adviseren, denken met je mee en ontzorgen. Wat je vraag ook is, wij regelen het.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw producten op de juiste manier verpakt worden. We etiketteren en labelen jouw producten, zorgen voor de order- en retourverwerking, slaan jouw producten op en beheren de voorraad. Laat dat maar over aan onze kundige medewerkers!

Krachten bundelen

Waar wij ons vooral in onderscheiden is ons serviceniveau. Jouw vraag is – letterlijk – onze zorg. Heb je een spoedlevering? Moet er een groot aantal producten binnen korte tijd ingepakt worden? Wij zijn er voor jou! Door onze krachten te bundelen kan er op iedere vraag flexibel gereageerd worden. Dát maakt ons juist zo sterk.

Waar kunnen we jou mee helpen? Neem contact op met Eerko Fissering via eerko@dynamiclogistics.nl, dan regelen we het!

Terug naar overzicht