Klantcase: tijd voor actie!

27 Jul 2023

Wanneer je bij ons in de productiehallen en magazijn loopt zie je dat het een drukte van belang is. Zo worden er displays opgebouwd, gevuld en verzendklaar gemaakt. Alles om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. En daar gaat een heel proces aan vooraf. Lees maar mee.

Waar het ene team zich op dit moment vastbijt in de kerstdecoraties, is het andere team druk in de weer met displays voor in drogisterijen. Voor elke order worden maar liefst 1.000 displays door het team voor deze opdracht opgebouwd en gevuld. En daar is een hele briefing aan vooraf gegaan. Doordat de klant precies aangeeft hoe de display gevuld moet worden zijn deze in alle winkels in de Benelux, en binnenkort ook Duitsland, identiek.

Geen omkijken naar

Niet alleen goed voor de herkenbaarheid bij de consument, maar ook net zo handig voor de winkelmedewerkers. Doordat wij de displays verzendklaar maken en afsturen naar de winkels, hoeft het winkelpersoneel deze alleen maar uit te pakken en neer te zetten. Klaar om de consument in te pakken!

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw logistieke proces? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.

Terug naar overzicht