CO-PACKING

Ons bedrijf zorgt dat uw producten in een professionele, sterke verpakking komen.

Niet alle goederen worden standaard geleverd in een verpakking waar u en uw klanten blij mee zullen zijn. Daarom bieden wij als co packer aan om uw producten in een nieuw jasje te hijsen.

Goed, veilig en sterk: dat zijn onze eisen aan een verpakking. Want alleen zo raakt het product niet beschadigd tijdens het transport én belandt het in zijn beste kwaliteit bij de eindgebruiker.

 Een greep uit onze co packing activiteiten

Je hebt veel mogelijkheden als het gaat om het verpakken van producten. Denk daarbij aan:

  • Inpakken, ompakken en verpakken van artikelen
  • Etiketteren en labelen van producten
  • Sealen en krimpen van producten
  • Sleeven en blisteren
  • Bundelpacken
  • Kartonneren

In ons magazijn verpakken wij enkele stuks, maken wij bundels en verpakken wij handmatig- of machinaal. En of het nu custom made of een standaard verpakking betreft, in korte tijd voorzien wij uw gehele voorraad van de juiste verpakking!

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken hoe we co packing voor u kunnen doen??

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >