UW GOEDEREN LATEN VERPAKKEN?

Zodat uw product wordt beschermd, er mooi uit ziet én aan wettelijke eisen voldoet.

Verpakking moet gewoon goed zijn. Goed, veilig en sterk: het zijn onze eisen aan een verpakking. Want alleen zo raakt het product niet beschadigd tijdens het transport én belandt het in zijn beste kwaliteit bij de eindgebruiker. In korte tijd voorzien we uw hele voorraad van de juiste verpakking!

Hoe helpen we u met verpakken?

Of het nu om enkele stuks of het maken van bundels gaat. We kunnen u bij verschillende manieren van verpakken helpen.

De meest eenvoudige is het standaard verpakken van uw producten in dozen of zakken. Daar komt niet teveel poespas bij kijken en heeft puur een functioneel doel: zorgen dat uw goederen veilig zijn verpakt voor transport.

Daarnaast kunnen we uw producten met verschillende verpakkingsmethoden extra beschermen. Denk daarbij aan verpakken met krimpfolie, het volledig insealen of het sleeven van uw artikelen. Zelfs blisteren behoort tot de mogelijkheden!

Tot slot kunnen we precies de verpakking gebruiken die u wil. Dus niet alleen met bescherming, maar ook met de door u gewenste uitstraling en wettelijk verplichte informatie. Zeker bij het gebruik van krimpfolie en sleeven wordt dat vaak gedaan.

We kunnen uw goederen trouwens handmatig en machinaal verpakken. Bij kleine oplages verpakken we uw producten handmatig en bij grotere oplages doen we dit automatisch met machines. Van tevoren schatten we altijd in welke methode, met de hand of machinaal, vanuit kostenoogpunt het meest interessant is voor u.

Waarom Dynamics Logistics uw goederen laten verpakken?

  • Altijd een scherp tarief.
  • Indien gewenst denken onze specialisten mee over uw verpakkingen.
  • Kennis van Europese wetgeving, dus internationale verpakkingen ook mogelijk.
  • Kennis van verpakken en branding, zodat uw verpakking aan uw wensen voldoet!

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we uw producten kunnen verpakken conform wetgeving en uw wensen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!