Warehousing uitbesteden in Nederland?

Wij bieden u de ruimte om te groeien.

In ons goed bereikbare warehouse te ’s-Heerenberg, op de grens van Nederland en Duitsland, maken we graag plaats voor uw goederen. Ons magazijn is ruim 11.000m², heeft meer dan 22.000 palletplaatsen en voldoet aan alle wettelijke vereisten die de veiligheid van uw goederen waarborgen.

Ons warehouse is zo ingericht, dat het opslagruimte biedt voor allerlei soorten droge goederen. Kleding, cosmetische producten, seizoenartikelen… eigenlijk gewoon alles dat niet chemisch is of gekoeld moet worden. Droge opslag dus.

Onze warehousing services

Hieronder ziet u een greep van de services die we voor uw warehousing project kunnen doen. Dit betreft niet alleen inbound, maar ook outbound activiteiten:

  • Inslag van containers, luchtvracht en pallets;
  • Verzorgen van douaneafhandeling;
  • Opslag van producten;
  • Voorraadbeheer om kosten te reduceren;
  • Orderpicking;
  • Verdelen op filiaalniveau;
  • Verzendklaar maken van orders;
  • Regelen transport.

Bovendien bieden we diverse value added services, zoals co packaging, (e-)fulfilment en retourmanagement.

Altijd inzage in uw voorraad

We werken al jaren met het vertrouwde WMS Microsoft Dynamics. Deze warehousing software helpt bij een doeltreffende inslag, opslag en uitslag van uw goederen. Daarnaast is dit WMS eenvoudig te koppelen met de meest gebruikte e-commerce platformen zoals Exact Online. Bovendien heeft u dankzij de realtime verbinding altijd inzage in uw actuele voorraad.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken hoe ons magazijn u van extra capaciteit kan voorzien?

Neem vrijblijvend contact op >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!