UW GOEDEREN LATEN OMPAKKEN?

Altijd zeker van de juiste verpakking, ongeacht de eindbestemming van uw product.

Wanneer de afzetmarkt uw producten, om welke reden dan ook, niet meer in ontvangst kan nemen, zorgen wij middels ompakwerk dat uw artikelen op een andere afzetmarkt terecht kunnen. Onze ompakspecialisten zijn goed op de hoogte van regelgeving in betreffende landen en denken graag met u mee.

Feit blijft wel: het laten ompakken van uw goederen kost geld. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Maar als ervaren ompak bedrijf weten we in ieder geval hoe we dit efficiënt moeten doen. Zo weet u zeker dat de onkosten zo laag mogelijk blijven.

Hoe helpen we u met ompakken?

Veel van onze klanten die ompakwerkzaamheden willen uitbesteden hebben hun goederen al in ons warehouse staan. Staan uw producten nog niet in ons magazijn? Geen probleem!

Eerst gaan we samen kijken wat er precies anders moet. Moet de hele verpakking worden vervangen of slechts een deel? Want in dat laatste geval kunnen we etiketten gebruiken om onjuiste informatie te bedekken met correcte informatie. Scheelt weer.

Als volledig ompakken de enige optie is, bespreken we wie de nieuwe verpakking regelt. Kunt u zelf doen, maar u kunt dat ook aan ons uitbesteden. Zodra de nieuwe verpakking bij ons binnen is richten we een aparte werkplek in om uw goederen opnieuw te verpakken. En vanaf dat moment worden onze ompakkers echte aanpakkers. In een mum van tijd zijn uw goederen voorzien van nieuwe verpakking.

Binnen onze ompak diensten vallen ook het ompakken van beschadigde dozen, het opsplitsen van goederen en het samenvoegen van artikelen. Denk bijvoorbeeld aan het opsplitsen van een bulk om aan kleinere orders te kunnen voldoen. Ook het vullen van een display met enkele producten behoort tot de mogelijkheden.

We kunnen uw goederen trouwens handmatig en machinaal ompakken. Bij kleine oplages pakken we uw producten handmatig om en bij grotere oplages doen we dit automatisch met machines. Van tevoren schatten we altijd in welke verpakkingsmethode, met de hand of machinaal, vanuit kostenoogpunt het meest interessant is voor u.

Waarom Dynamics Logistics uw goederen laten ompakken?

  • Altijd een scherp tarief.
  • Wij herverpakken, splitsen bulkleveringen en voegen producten samen.
  • Onze specialisten denken met u mee over verplichtingen van de nieuwe verpakking.
  • De ompak is conform Europese wetgeving, dus internationale leveringen ook mogelijk.
  • Indien mogelijk vervangen we alleen het etiket in plaats van de verpakking (scheelt kosten)

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we uw producten kunnen ompakken conform uw wensen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!