ORDERVERWERKING UITBESTEDEN?

Picken, verpakken en verzenden. Dat doen we graag met uw orders.

Misschien heeft u geen ruimte meer in uw bedrijfspand of heeft u simpelweg geen zin meer om de orderverwerking van uw webshop zelf te beheren. Wat uw motivatie ook is, bij ons kunt u orderverwerking met een gerust hard uitbesteden.

De redenen zijn simpel.

Ten eerste werken we met een toegankelijk en flexibel order management systeem, dat naadloos te koppelen is aan uw e-commerce platform of CMS. Zelfs als bestellingen zijn doorgeschoten, kunnen deze nog langdurig worden gewijzigd en aangepast. U en uw medewerkers houden dus voortdurend inzicht én grip op bestellingen. Wel zo handig voor bijvoorbeeld klantenservice medewerkers.

Ten tweede zijn onze logistieke processen buitengewoon efficiënt ingericht. Dit zorgt niet alleen voor een vloeiende orderafhandeling, maar ook voor lage kosten. Fijn voor ons en voor u! Want de tarieven blijven laag. U weet van tevoren wat het gemiddelde tarief van een order is, dus ook wat u aan een order overhoudt. En groeit u harder? Dan schalen we orderverwerking gewoon op.

Dus, besteedt u het verwerken van uw orders uit aan ons? Dan bent u verzekerd van maximale controle en scherpe tarieven!

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we de geschikte partner zijn voor uw orderverwerking?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!