UW PRODUCTEN LATEN ETIKETTEREN?

Altijd zeker van het juiste etiket, ongeacht de eindbestemming van uw product.

Etikettering is een onmisbaar en essentieel onderdeel van ons warehouse en verpakkingsproces. Zo kunnen we met etiketten uw producten van een unieke barcode voorzien zodat ze te allen tijde traceerbaar zijn. En dat niet alleen. We voorzien uw producten op deze manier ook van (vaak verplichte en) relevante klantinformatie. Of het nu gaat om white label of private label producten.

Hoe helpen we u met etiketteren?

We voorzien uw producten meestal bij binnenkomst van een etiket, na assemblage en bij het verpakken. Dit kan aan de onderkant, bovenkant, zijkant en natuurlijk ook rondom. Afhankelijk van uw product. Ook een sticker met het oog op een marketinguiting (zoals 30% korting of introductie van een nieuw product) behoort tot de mogelijkheden.

Indien nodig kunnen we zelfs bestaande etiketten op uw goederen vervangen. Dat wordt ook wel re-labelen en reconditioneren genoemd. We doen dit niet alleen als informatie op het etiket niet meer accuraat is, maar ook als uw producten naar een ander land worden geëxporteerd en de taal en/of valuta niet meer klopt. Dat scheelt ontzettend veel in de productiekosten, want u hoeft geen hele nieuwe verpakking te laten drukken.

U kunt bij ons terecht voor handmatig en automatisch etiketteren. Bij kleine oplages plakken we de etiketten handmatig op uw producten en bij grotere oplages doen we dit automatisch met machines. Van tevoren schatten we altijd in welke methode, met de hand of machinaal, vanuit kostenoogpunt het meest interessant is voor u.

Waarom Dynamics Logistics uw producten laten etiketteren?

  • Altijd een scherp tarief.
  • Etiketten voor assemblage producten en verpakkingen.
  • We vervangen ook etiketten met onjuiste valuta en/of taal.
  • Onze specialisten denken met u mee over verplichtingen van het etiket.
  • Productie is conform Europese wetgeving, dus internationale leveringen ook mogelijk.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we uw producten kunnen voorzien van het juiste etiket?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!