FULFILMENT UITBESTEDEN?

Wij maken úw klantbelofte waar.

Een webshop opzetten in Nederland is tegenwoordig niet zo moeilijk. Maar concurrerend en rendabel zijn… Dat is een ander verhaal.

  • Tot wel 70% EXTRA Korting!
  • Ontvang tijdelijk een CADEAUTJE!
  • GRATIS bij je thuisbezorgd!
  • Vóór 23:59 besteld = Morgen in huis!

Door dergelijke kreten verwachten consumenten steeds meer korting, leuke extraatjes bij hun bestelling, lagere verzendkosten en ook nog eens kortere levertijden. We kunnen ons voorstellen dat u uw klanten graag allerlei moois belooft, maar dat het inrichten van uw logistieke proces en bijbehorende kosten onoverzichtelijk wordt.

Wij helpen u als fulfilment bedrijf om dergelijke klantbeloften op verantwoorde wijze waar te maken.

Dankzij ons efficiënt ingerichte fulfilment warehouse, gestroomlijnde processen en ervaren medewerkers houden wij de tarieven scherp en kunt u fulfilment met een gerust hart aan ons uitbesteden. Uw kosten worden schaalbaar en bovendien inzichtelijk. Zo weet u precies wat u kunt besteden aan service optimalisaties van uw e-commerce onderneming.

En werkt u via dropshipping of verkoopt u via bol? Geen probleem! Ook daar zijn onze fulfilment processen perfect voor ingericht.

Fulfilment bij Dynamic Logistics

Als fulfilment partner nemen wij de volgende zaken voor u uit handen:

  • Warehousing
  • Orderverwerking
  • Transport
  • Retourlogistiek
  • Value added logistics

Uw goederen worden opgeslagen in ons magazijn van ruim 11.000m². Dat betekent niet dat we uw goederen in de eerste de beste vrije stalling opslaan, maar verdelen over locaties die we efficiënt kunnen picken. Want ja, uw orders moeten ook efficiënt gepickt en verwerkt kunnen worden toch?

Als bestellingen eenmaal zijn verwerkt brengen onze transportpartners ze op de afgesproken tijden bij uw klanten. En zijn zij onverhoopt niet tevreden over het product met een retour als gevolg? Dan verwerken wij het retour en proberen we altijd de kosten laag en de klant tevreden te houden.

Bovendien zorgen we middels value added services dat we meerwaarde kunnen bieden voor uw logistieke proces en producten. We regelen bijvoorbeeld de douaneafhandeling, doen kwaliteitscontroles, assembleren halffabricaten en zorgen voor een mooie verpakking. Maar er is nog veel meer mogelijk. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Het belangrijkste is dat u geen omkijken heeft naar het fulfilment proces, maar dat u wel weet wat de kosten zijn. Zo kunt u uw webshop op verantwoorde wijze door ontwikkelen en onderscheidend blijven t.o.v. de concurrentie.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we de ideale fulfilment partner voor uw bedrijf zijn?

Neem vrijblijvend contact op >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!