UW GOEDEREN LATEN INPAKKEN?

Zodat uw producten veilig en ongeschonden van A naar B komen!

Vandaag de dag lopen er zo ontzettend veel goederenstromen over de wereld. Binnen die stromen zijn diverse punten waar producten onverhoopt kunnen beschadigen. Of het nu tijdens het vervoer of tijdens de opslag in een magazijn is. Door uw artikelen goed te laten inpakken minimaliseert u de kans op beschadigingen van uw product. En dat inpakken, daar helpen we u als inpakbedrijf graag bij!

Hoe helpen we u met inpakken?

Eigenlijk zijn er 2 situaties waarbij we u kunnen helpen met inpakwerkzaamheden:

De eerste heeft betrekking op grote, zakelijke orders. Daarbij fungeren wij als distributiecentrum om uw goederen door te zetten naar uw klanten. Webshops, winkels en nog meer.

De tweede heeft betrekking op kleine, particuliere bestellingen. Daarbij regelen wij de orderverwerking van webshop bestellingen, pakken we de producten in en zorgen we dat deze bij uw klant komt.

Welke situatie er ook op u van toepassing is, ze hebben één ding met elkaar gemeen. Uw goederen worden veilig ingepakt met stevig materiaal en bewezen inpakmethodes en komen ongeschonden bij hun bestemming aan. Het resultaat? Tevreden klanten!

We kunnen uw goederen trouwens handmatig en machinaal inpakken. Bij kleine oplages of afwijkende vormen pakken we uw producten handmatig in en bij grotere oplages en standaard vormen doen we dit automatisch met machines. Van tevoren schatten we altijd in welke methode, met de hand of machinaal, noodzakelijk óf vanuit kostenoogpunt het meest interessant is voor u. 

Waarom Dynamics Logistics uw goederen laten inpakken?

  • Altijd een scherp tarief.
  • Wij kennen de know-how van goed inpakken.
  • Alleen het beste materiaal en de beste inpakmethode beschermen uw producten.
  • Onze specialisten denken met u mee over verplichtingen van de nieuwe verpakking.
  • De inpak is conform Europese wetgeving, dus internationale leveringen ook mogelijk.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we uw producten kunnen inpakken conform uw wensen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!