PALLETOPSLAG HUREN?

Wij hebben 22.000 palletplaatsen. Daar kunnen uw pallets ook nog wel bij.

Als ondernemer komt u vast weleens ruimte tekort. Bijvoorbeeld als u een inkoopdeal niet aan uw neus voorbij kunt laten gaan, maar dan wel groot moet inkopen. En wat dacht u van piekperiodes waarbij extra voorraad moet worden ingeslagen om de vraag aan te kunnen?

Of u nu leverancier, groothandel of webshop-eigenaar bent. Bij Dynamic Logistics kunt u opslag voor uw pallets huren om die extra goederen kwijt te kunnen. Tijdelijk of voor langere tijd. Dat maakt ons niet uit. En u hoeft niet bang te zijn voor langdurige contracten: u betaalt gewoon voor de plaats die uw pallets bezet houden. That’s it.

Waarom palletopslag huren bij Dynamic Logistics?

  • Altijd scherpe tarieven.
  • Plek voor alle soorten pallets.
  • Ruimte voor maar liefst 22.000 pallets.
  • Onze palletopslagruimte voldoet aan de strengste veiligheidsregels.
  • Wilt u orderafhandeling tóch door ons laten doen? Dan regelen we dat gewoon!

Als wij zeggen dat we plek hebben voor alle soorten pallets, dan bedoelen we ook echt alle soorten pallets. Europallets, blokpallets, wegwerp pallets, kunststof pallets, CP pallets en display pallets. You name it. We hebben zelfs plek voor zakgoed, big bags en drums!

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken of we de geschikte partner zijn voor uw palletopslag?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!