Reshoring in Nederland

Haal goederen terug, maar geef uzelf ook de tijd om uw businessmodel te herzien.

In principe betekent reshoring niets meer dan het terughalen van uw bedrijfsactiviteiten uit het buitenland (met name lagelonenlanden) naar Nederland. Zo simpel is het. Maar de beweegredenen achter reshoring liggen vaak dieper.

Want wanneer u reshoring wil uitbesteden, bent u waarschijnlijk bezig met het herzien van uw businessmodel. Neem het coronavirus. Door covid 19 bleek hoe kwetsbaar die internationale goederenstormen uit Azië kunnen zijn. Genoeg reden voor bedrijven om het productieproces dichterbij huis te halen.

Maar dat succesvol te doen, moet je meer optimaliseren dan alleen het productieproces. En dat kost tijd. We zien vaker dat dit even duurt, maar dat klanten wel snel goederen uit het buitenland willen terughalen.

En daar springen wij bij. We ondersteunen u bij het terughalen van uw goederen én slaan ze op in ons magazijn. We zijn uitermate flexibel, dus u kunt gerust de tijd nemen om de boel op orde te zetten. Is uw nieuwe businessmodel een feit? Dan zorgen wij dat uw goederen snel weer worden opgenomen in uw vernieuwde productieproces.

Waarom reshoring uitbesteden aan Dynamics Logistics?

  1. Altijd een scherp tarief.
  2. Uw producten zijn 24/7 bereikbaar.
  3. We slaan uw goederen droog en schoon op.
  4. Onze voorraadopslagruimte voldoet aan de strengste veiligheidsregels.
  5. We zijn flexibel en leveren uw producten weer uit wanneer u daar om vraagt.

Over Dynamic Logistics

In 2003 hebben we Dynamic Logistics opgericht. Sindsdien bieden wij dé oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Dagelijks staan zo’n 120 medewerkers voor u klaar om goederen op te slaan, value added services toe te passen en uw producten verzendklaar te maken. We regelen zelfs het transport!

En dat vanuit een tactisch gekozen locatie. Want vanuit ’s-Heerenberg (de Achterhoek), de logistieke hotspot van Gelderland, kunnen we Nederland én omliggende landen voor u bedienen.

Contact

Wilt u eens kennis maken om te kijken hoe we u kunnen helpen met reshoring?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP >

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!