Loyaliteitsprogramma’s logistiek van A tot Z geregeld

Zegeltjes plakken, voetbalplaatjes scoren of sparen voor een luxe set handdoeken. Dergelijke acties zijn een terugkerend verschijnsel in winkels en supermarkten. Een leuk extraatje voor de klant, een prachtige marketingtool voor de desbetreffende winkel. Zo’n loyaliteitsprogramma begint met een creatief idee. De uitvoering hiervan is vaak fysiek terug te zien in een winkel. En alles wat er tussenin gebeurt? Daar zijn wij voor! Want wanneer jullie zorgen voor de creatie, zorgen wij van Dynamic Logistics voor het logistieke proces!

Wij zijn Dynamic Logistics.
Jouw partner voor logistieke uitdagingen.

Al sinds 2003 ontzorgen wij klanten met onze full-service dienstverlening. Met onze persoonlijke aanpak, slimme kwaliteitssystemen en betrokken medewerkers maken we producten verkoop klaar en regelen het transport van én naar de afnemer. Door het bundelen van onze krachten kan er op vrijwel elke vraag flexibel worden gereageerd. Dát maakt ons tot wie wij zijn. Wij zijn Dynamic Logistics. Waar mogen we jou mee helpen?

 • Value Added Services
 • Warehousing
 • Co-packing
 • Assembly
 • Retour-logistiek

Waarom Dynamic Logistics?

 • One-Stop-Shopping …voor verpakken, warehousing en verdeling.
 • Supersnel geregeld. Leadtimes van drie weken vinden wij heel normaal.
 • Zeer grote partijen. Eigen warehouse met ruimte voor 25.000 pallets.
 • Track & Trace. 24/7 realtime info over de status van de order.
 • Prettig samenwerken. Direct persoonlijk contact, aangenaam kennismaken.
 • Afspraak = afspraak. Leverbetrouwbaarheid is de sleutel tot succes.

Logistieke verwerking van loyaliteitsprogramma uitbesteden

Na de creatie van jullie loyaliteitsprogramma, staan wij van Dynamic Logistics klaar voor de afhandeling van de rest van het proces. Wij zorgen daarbij voor de gehele afhandeling, totdat de producten van jullie nieuwe actie in de winkel liggen. In ons ruim 11.000m² grote magazijn in ‘s Heerenberg, regelen wij niet alleen de opslag, maar bereiden wij ook alles voor.

Geen zorgen, wij zijn er voor je

Zo wordt alles als een kant-en-klaar pakket geleverd bij de juiste winkel. En over het logistieke plaatje hoeven jullie je ook geen zorgen te maken: deze nemen wij namelijk graag van jullie over!

Kant-en-klaar en op maat

Natuurlijk wil je dat jullie nieuwe actie opvalt. Een mooi display in de winkel gaat erbij helpen om de aandacht van klanten te trekken. Deze displays maken wij in ons magazijn volledig winkelklaar en zorgen dat deze opgebouwd en wel bij de juiste winkel aankomt. Liever zelf de controle over de opbouw van de displays? Wij denken graag met jullie mee over de meest gangbare manier van aanpak, zodat deze handelingen budgetvriendelijk blijven.

De finishing touch aan jullie loyaliteitsprogramma

Loopt de actie beter dan in eerste instantie verwacht en zijn de producten niet aan te slepen? Daar liggen wij niet wakker van, en jullie dus ook niet. Wij zijn in staat om op zeer korte termijn de capaciteit op te schalen. Zo blijven de displays netjes aangevuld en jullie klanten tevreden en loyaal!

“Voor al jouw loyaliteits- en salesprogramma’s zijn wij de partner die je zoekt. Onze kernkwaliteit is het verpakken van actieverpakkingen en het opzetten en afvullen van de displays. Elke winkelpresentatie moet er perfect uitzien, dat is het visitekaartje van jouw plannen. Wij weten hoe belangrijk dit is, daar mag je op vertrouwen!”
Eerko Fissering, Salesmanager Dynamic Logistics

Neem contact op