Vacature: Allround Magazijnmedewerker

Werken bij Dynamic Logistics staat voor werken in een dynamische omgeving. En dat merk je. Geen dag is hetzelfde waarbij onze collega’s in alle lagen van de organisatie continu hun expertise inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En in dat team is plek voor jou!

WIJ ZOEKEN ALLROUND MAGAZIJNMEDEWERKERS (FULL-TIME)

Vind jij het ook zo fijn wanneer geen dag hetzelfde is? Je verantwoordelijk bent voor verschillende taken, de dagen voorbij vliegen en je onderdeel bent van een gedreven en gemotiveerd team? Dan word je vast blij om te lezen hoe een gemiddelde werkdag er bij ons uit ziet. En het mooiste? Dit kan ook jouw toekomst zijn!

Goedemorgen!

Wanneer je om 07.45 uur op de expeditie in s-Heerenberg aankomt is het al een drukte van belang. Het bruist er van de energie, dat voel je. Na je collega’s begroet te hebben is het tijd voor actie, want de eerste vrachtwagens om te laden en lossen staan al te wachten. Het contact met diverse medewerkers uit alle lagen van de organisatie geeft je energie voor tien! Dat komt ook door de perfecte onderlinge samenwerking, waarbij iedereen in het team elkaar helpt. Jouw flexibele instelling helpt je daar ook bij. Voor je het weet is het tijd voor pauze.

Have a break

Bij Dynamic Logistics hanteren we drie pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. Zo heb je de tijd om even uit te blazen en bij te praten met je collega’s, want de onderlinge sfeer vinden wij belangrijk!

Na de pauze

Op het terrein zijn een aantal containers aangekomen die gelost moeten worden. De pallets die daaruit komen moeten op de juiste plek in het magazijn gezet worden. Voor jou een fluitje van een cent, zeker omdat je het logistieke proces door en door kent. Je sealt nog een aantal pallets zodat deze verzendklaar zijn en helpt nog even bij het laden en lossen van een aantal vrachtwagens. In je ooghoek zie je de klok 17.00u slaan. Dat ging snel! Tijd om naar huis te gaan. Even fijn opladen voor morgen, want ook dan is het weer een drukte van belang op de expeditie.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Super! Want wij staan te popelen om jou te leren kennen. Ben je flexibel, heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en ben je beschikbaar in de periode eind juni tot en met oktober? Dan komen we graag me je in contact. Zeker wanneer je ervaring hebt in de logistiek en je goed Engels kunt spreken.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Carmen Junggeburt geeft je graag antwoorden. Je kunt haar bereiken op: carmen@dynamiclogistics.nl of 0314-796066

Jouw CV mag gestuurd worden naar Carmen, carmen@dynamiclogistics.nl.

Zien we je snel?

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!