Vacature: Operator Reachtruck-Combitruck

Werken bij Dynamic Logistics staat voor werken in een dynamische omgeving. En dat merk je. Geen dag is hetzelfde waarbij onze collega’s in alle lagen van de organisatie continu hun expertise inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En in dat team is plek voor jou!

WIJ ZOEKEN EEN OPERATOR REACHTRUCK-COMBITRUCK MET ERVARING (FULL-TIME)

Werken met machines en de nieuwste technieken in een omgeving die bruist van de energie; dát is jou op het lijf geschreven. Je hebt ervaring in de logistiek en werkt het liefst in een team waar iedereen één doel voor ogen heeft; elkaar helpen én zo efficiënt mogelijk werken. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

Goedemorgen en goedemiddag!

Wanneer je werkt als oparator reachtruck-combitruck werk je óf van 06.00 – 15.00u óf van 15.00 – 21.00u. En die wisselende tijden vind jij maar wat ideaal. In welke shift je ook werkt, je hoeft je niet te vervelen. Je bent een belangrijke schakel in de expeditie, want jij zorgt er mede voor dat het logistieke proces gladjes verloopt. Dat doe je door het in- en uitrijden van pallets uit de stellingen. Doordat je werkt met een EPT of reachtruck is dat voor jou een fluitje van een cent. Jouw ervaring met een scanner en computer helpt je daarbij. Zo zorg jij ervoor dat de juiste pallets op tijd klaar staan of dat deze in de juiste stelling in het magazijn worden gereden.

Maar er is meer…

Het grootste gedeelte van de dag ben je op de EPT of reachtruck in de weer met het verplaatsen van pallets. Zo zorg je ervoor dat de productie niet stagneert. Je zet de pallets klaar zodat deze verzendklaar gemaakt kunnen worden en zorgt voor een perfecte doorstroom in de expeditie. Wanneer het logistieke proces op rolletjes verloopt en jij daaraan mag bijdragen, ben je helemaal in je element.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Mooi! Want wij zijn helemaal klaar voor jou. Heb je ervaring met het werken met een scanner en computer? En is het besturen van een EPT of reachtruck voor jou gesneden koek én heb je ervaring in de logistiek? Dan zijn we helemaal overtuigd van jouw kunnen en komen we graag met je in contact. Zeker wanneer je ook nog eens volledig de Nederlandse taal beheerst of goed Engels kunt spreken. En ben je beschikbaar van eind juni tot eind oktober, dan dagen we je helemaal uit om snel contact met ons op te nemen. Bevalt de samenwerking van beide kanten na de zomerperiode zo goed, dan bieden we je graag een contract voor een langere termijn aan.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Carmen Junggeburt geeft je graag antwoorden. Je kunt haar bereiken op: carmen@dynamiclogistics.nl of 0314-796066

Jouw CV mag gestuurd worden naar Carmen, carmen@dynamiclogistics.nl.

Zien we je snel?

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!