Vacature: Order Picker

Werken bij Dynamic Logistics staat voor werken in een dynamische omgeving. En dat merk je. Geen dag is hetzelfde waarbij onze collega’s in alle lagen van de organisatie continu hun expertise inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En in dat team is plek voor jou!

WIJ ZOEKEN MET SPOED FULL-TIME ORDER PICKERS

Je voelt je het prettigst wanneer geen dag hetzelfde is, waarbij er ruimte is voor zelfontwikkeling en je werkt in een bruisende omgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt om mee te denken in het gehele proces. Je staat letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast beheers je de Engelse taal volledig.

Jouw dag begint goed…

…wanneer je om 07.45 uur het pand in ’s Heerenberg binnenloopt. Na je ingeklokt te hebben en je collega’s begroet te hebben loop je naar je werkplek. Tijd voor actie, want de pickorders liggen al voor je klaar. Er staat je een drukke dag te wachten. De EPT en scanner zijn daarbij jouw rechterhand. Je zorgt ervoor dat je op de juiste order bent ingeklokt en dan kun je echt beginnen. De scanner geeft precies aan waar je naartoe moet en hoeveel producten je moet picken. Je scant de doos waarmee de eerste regel is afgewerkt, op naar de volgende! Al gauw is je pallet klaar. Na deze weggezet te hebben, pak je een nieuwe om zo de hele order af te werken. Super, de order is klaar, maar lang tijd om daarbij stil te staan heb je niet. Het afwikkelproces moet nog afgerond worden. Je geeft de bonnen terug aan je teamleider en geeft aan waar de pallets staan die jij gemaakt hebt. Op naar de volgende orders!

Pauze!

Bij Dynamic Logistics hanteren we drie pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. Zo heb je de tijd om even uit te blazen en bij te praten met je collega’s, want de onderlinge sfeer vinden wij belangrijk!

Na de pauze…

Eén van de pallets die je eerder vandaag klaargezet hebt, moet klaargemaakt worden voor transport. Je zorgt ervoor dat de klant-labels op de juiste doos worden geplakt zodat de klant straks precies weet wat er in welke doos zit. In de tussentijd is er een nieuwe zending binnengekomen. Je zorgt ervoor dat de producten netjes worden neergezet in het magazijn en werkt de informatie bij in het systeem. Zo kunnen we de klant informeren over het ontvangst van de goederen en waar deze zich in ons magazijn bevinden. Na nog een aantal orders afgehandeld te hebben is het alweer 17:00 uur. Je werkdag zit erop. De tijd is weer voorbij gevlogen! Op naar morgen, want dan staan er weer nieuwe orders op je te wachten om afgehandeld te worden.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Mooi! Want wij zijn helemaal klaar voor jou. Heb je ervaring in de logistieke sector en order picken én het werken met een Zebra-scanner? Waarbij je ook kennis hebt van Excel, Word en Windows én je mannetje staat met het werken met een EPT- of OPT-systeem en reachtruck, dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Ben je nog niet van alles op de hoogte? Geen probleem! We leren je ons mooie vak maar al te graag!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Carmen Junggeburt geeft je graag antwoorden. Je kunt haar bereiken op: carmen@dynamiclogistics.nl of 0314-796066.

Jouw CV mag gestuurd worden naar Carmen, carmen@dynamiclogistics.nl.

Zien we je snel?

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!