Vacature: Productiemedewerkers en Vakantiekrachten

Werken bij Dynamic Logistics staat voor werken in een dynamische omgeving. En dat merk je. Geen dag is hetzelfde waarbij onze collega’s in alle lagen van de organisatie continu hun expertise inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En in dat team is plek voor jou!

WIJ ZOEKEN PRODUCTIEMEDEWERKERS EN VAKANTIEKRACHTEN! (fulltime en parttime)

Je houdt ervan wanneer geen dag hetzelfde is. Wanneer je samen met je collega’s feilloos diverse werkzaamheden tegelijkertijd succesvol afrond. Jouw flexibele instelling en nauwkeurigheid helpt je hierbij. En zie jij kansen om processen te optimaliseren? Dan deel je met plezier jouw ideeën. Alles om jouw werk nog efficiënter te kunnen uitvoeren. Gaat dit over jou? Lees dan gauw verder!

GOEDEMORGEN <JOUW NAAM>,

Om 07.45 uur stap je het pand in ’s-Heerenberg binnen. Een nieuwe, drukke dag staat op je te wachten. Je hebt er zin in, want je voelt de energie van jouw collega’s. Samen gaan jullie er vandaag weer wat moois van maken. In de zomermaanden en richting het einde van het jaar is het een drukte van belang op de expeditie, maar dat vind je niet erg. Je houdt van de afwisseling. Je gaat direct aan de slag. Jouw teamleider heeft de opdrachten al voor je klaargelegd. Vol enthousiasme begin je. Je verpakt handmatig artikelen, prijst en etiketteert deze om ze vervolgens de sorteren en assorteren. En die artikelen? Die zijn heel divers! De ene keer zie je kledingstukken voorbij komen, terwijl je niet veel later vol in de kerstartikelen zit. Heerlijk vind je die diversiteit. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de ochtend voorbij vliegt. Eerst tijd voor…

… PAUZE! 

Bij Dynamic Logistics hanteren we drie pauzes: een ochtendpauze, een lunchpauze en een middagpauze. Zo heb je de tijd om even uit te blazen en bij te praten met je collega’s, want de onderlinge sfeer vinden wij belangrijk!

NA DE PAUZE

Tijd om de kleding te beugelen. Inmiddels weet je precies hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt doen. Voor jou een fluitje van een cent dus, net als het krimpen en bundelen van artikelen. Want dat staat later voor je op de planning. Voor een bekende klant met verzorgingsproducten moeten er niet veel later displays opgebouwd en afgevuld worden. Als je dan ook nog van diverse pakketten de onderdelen hebt weten te assembleren tot half- en eindproducten zit je werkdag er al weer op. Dat ging snel! Morgen staan er weer nieuwe orders op je te wachten, maar eerst fijn naar huis om je op te laden voor een nieuwe dag.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Mooi! Want wij zijn helemaal klaar voor jou. Ben je flexibel en durf jij jouw verantwoordelijkheid te nemen? Kun je efficiënt en nauwkeurig werken? Én ben je beschikbaar in de maanden juni tot en met december? Dan zijn we helemaal overtuigd van jouw kunnen. Zeker als je ook al wat ervaring hebt opgedaan met productiewerk, al is het geen probleem als je nog niet alles weet. We leren je ons mooie vak maar al te graag!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Carmen Junggeburt geeft je graag antwoorden. Je kunt haar bereiken opcarmen@dynamiclogistics.nl of 0314-796066

Jouw CV mag gestuurd worden naar Carmen, carmen@dynamiclogistics.nl.

Zien we je snel?

Dynamic Logistics

Op zoek naar de beste logistieke oplossing?

Wij helpen u graag!